söndag 5 april 2009

Helgerna går alldeles för fort

Har varit i farten hela helgen och det känns i kroppen. Nu är jag nybastad och mätt. Kvällsmaten bestod av lite vaniljyoghurt och några knäckebröd med ost. Har varit ute på årets första cykeltur och det var inte lika jobbigt som jag trodde det skulle bli. Fast motvinden var rejäl och på vissa ställen var det så starka byar från sidan så jag fick hålla i mig ordentligt i styret för att inte köra i diket =)
Men vi körde vår vanliga runda på 13 km och årets första snitt var 16 km/tim vilket är helt OK. Vinterdäcken är ju fortfarande på och det gör att det inte rullar lika lätt. Men till nästa tur hoppas jag att vi har hunnit byta till de lite lättare däcken. Det blev ju inga cykelturer i vinter då väglaget var lite väl isigt men det får vi ta igen nu.
Målningen till vänster är från ett foto jag tog i somras i Florens och är väl inte helt färdig här. Jag har justerat skuggan under de utskjutande byggnaderna lite. Nu ska den ramas in och tas med på nästa utställning som är i maj tillsammans med någon fågel och porträttet av Sue och kanske hönorna åker med också.
Nu ska jag skriva ett brev till England och tacka för inbjudan till Eddies 50-årsfest. Den är under påsken och det är ju då vi ska till Visby och hämta Björns flyttlådor. Han åker till Tyskland den 14 april så det hade inte gått att skjuta på den resan ytterligare en vecka. Men vi får ta Englandsbesök när Caroline fyller 50 om något år i stället.
Må gott och njut av livet.

1 kommentar:

 1. Så klart att du cyklar, du har ju inte snömodd till navet!!som en annan. Så bra att ni kommer igång med den motionen fast så där långt skulle jag dö om jag for!! Vi har promenerat idag igen, nu på isen med makens fottramp bredvid. Sen, Babban lilla, har jag åkt skoter - inte länge - det skulle jag inte orka det är värre än att åka MC, balansmässigt, men en tur ut på promenadsträckan och det var nästan 4 km, det är ung. det vi gick idag.Jag fick ont i knäna så jag trodde de svullnat upp till dubbel storlek, men det gick till sig. Dennis kommer en annan dag och då ska vi testa långa sträckan som vi går på isen.
  Tänk att `nyss` bytte jag blöja på honom och nu åker jag bakom honom på ett fartvidunder!!! Vart tusan tar åren vägen???? Något bättre i ryggen men inte bra men jag försöker förgylla dagen så gott det går.
  Hur är det med mor o Rune?
  Tavlan är superfin jag har tittat länge och begrundat och jag fattar inte hur man gör sånt med akvarell??? Du är så duktig önskar du fick jobba med det hela dagarna.
  Hälsa Gotlandsbarnet vad ska han göra i Tyskland?
  Kram syster

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...