lördag 18 oktober 2008

Refuserad

article-1153004-03A22A08000005DC-29_634x421.jpgTja, så är det alltså. Totalsågad, fast jag hade nog väntat mig det. Det är bara att ta nya tag! Ska iaf åka upp i morgon och titta på utställningen eftersom jag måste hämta hem mina tavlor.

Har krattat löv i 3 timmar och sen har maken och jag monterat ihop min nymålade rithurts. Jag har städat studion och fått ut en del av Davids grejer. De åkte ner i jordkällaren till hans övriga inventarier som finns där. Det liknar mer ett förråd än en matkällare. Men det kommer väl en dag när vi kan rensa ut även där.Sen var det två lådor med svärmors
dockor kvar som jag nu har tagit upp och ska ställa in i garderoben uppe i arbetsrummet.
Dammsugaren som har varit svärmors och som jag tänkt ha nere i studion fick göra sin sista resa till högen som ska till tippen. Den låter mer än den suger. Jag hade behövt hörselkåpor för den lät mer än gräsklipparen gör. Väck med den!

Det återstår några tavlor men en ska Björn ha och två kan jag nog använda både duk och ram till nya projekt. Sen är det bara en kvar som Lars har målat och den får väl vara där nere lutad mot väggen.

Davids ljusbord får en egen plats i ett hörn. Man vet ju inte om han kommer att ha behov och plats för det men Lars har ju lagt ner lite jobb på att få det funktionellt så det är synd att bara kasta bort. Kanske kan jag använda mig av det nån gång.

Ska köpa polish i morgon och bona golvet i studion, det blir mer lättstädat då. Nu ska jag ut i etern och leta efter en resa. Känner att det behövs ett resmål att längta till.

1 kommentar:

 1. Du får ta nya tag det är helt rätt - kanske förstår dom inte din storhet och då kan dom ju skylla sig själva! Så fint du ska få i din studio, bara det ger ju inspiration till nyskapande.
  Resandet i sig är så klart målet men mycket av nöjet är ju att planera och att ha något att se fram emot. Vår resa var ju nu bad och solresa och det var kanonväder varmt och skönt och ett underbart vatten att bada i så då får man ta de mindre lustiga bitarna med det hela. På Cypern slipper man alla time-share och lottförsäljare och jagas inte i butiker o på gatorna alls på samma sätt som på kanarieöarna. Fast alla ställen har sina för och nackdelar.
  Spanien ligger mitt hjärta närmare än Grekland men jag har inte sett allt det kanske finns oaser man skulle gilla ändå bättre.
  Sköt om dig lillstrumpa
  Kram från yster

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...