torsdag 9 oktober 2008

iMac, Nano och Dalslandssalongen 2008

article-1153004-03A22A08000005DC-29_634x421.jpgHar utnyttjat tiden hemma med att beställa en ny dator! Och en ny Nano till maken. Så blir vi båda nöjda och glada. Min laptop håller på att rasa ihop, jag tror att den längtar till de sälla jaktmarkerna. Hoppas bara jag hinner överföra alla bilder jag har på hårddisken innan den somnar. Hade lovat yngste sonen att få överta den när jag köpt ny dator men jag tror ärligt talat inte att det är ett instrument för honom. Bara att få igång den tar en evig tid om man jämför med macen. Innan man fått upp mailbox etc har det gått 5-6 minuter och det är fortsatt trögt att öppna program för att inte tala om tiden det tar att leka med bilder som jag vill göra.


Våndas lite för jag sitter med ett papper om Dalslandssalongen 2008 och vill lämna in men samtidigt våndas jag för vad jag ska pröva att få med. 2-3 verk får man lämna in och minst 2 av dem måste bli antagna för att man ska få vara med på utställningen. Och jag vet inte om jag ska ta av mina akryler med fantasifåglarna eller gamla akvareller. Förstår de sig på humorn i mina akryler? Och jag har bara hunnit göra en hinner jag två till innan söndag som jag känner mig nu? Vad velig jag är!
Men jag har beställt en ny dator!

1 kommentar:

  1. Krya på dig syster, skickade ett tackmail till ditt jobb men det ska komma ett vanligt kort oxå ska beställa en bild till det bara.
    Veligheten verkar ligga i släkten och jag är ju våg dessutom fast Kräftorna är ju inte snabbare heller - med nånting, ni kravlar ju runt i sanden och jag ska ha vågskålarna att väga lika - alltid, det är jobbigt som tusan.
    Kram Syster Y

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...