söndag 25 november 2007

Stämpling och scrapbooking

Nu återstår endast en sida av de (minst sex) jag skulle göra till sönernas album. Då har jag gjort 9 stycken. Och ett kort dessutom. Nej, det blev inga pengasäckar bara namnet i gönt/vitt och själva stämpeln några grisar (nej ingen baktanke alls!) som har grön/vita kläder. Jag är mycket för det sparsmakade. Köper ibland tidningar (Stampit! el liknande) men jag tycker att det blir mer och mer plottrigt på de korten de visar där. Nu när jag suttit med pojkarnas album så har jag försökt att ha varje sida så ren som möjligt. Jag kommer att fota de sidor jag har och visa dem här efter jul. Var inne på en blogg där det fanns ett bildspel man kan lägga in. Måste leta upp den bloggen igen och se hur man går tillväga. Det var faktiskt snyggt och jag skulle ju kunna lägga upp mina målningar i bildspel - som ett alternativ till hemsidan kanske.
Jag tycker att vi har fotat så mycket under alla år men nu när jag har letat foton så inser jag att det inte har blivit så mycket som man kan ta och göra något roligt av. Sönerna är ju så nära i ålder alla tre och de flesta kort är på dem tillsammans. Så nu har jag en ny idé att fixa till ett samlingsalbum.
En annan sak som jag varit dålig med är att skriva ner datum på korten. Det har varit ett litet detektivarbete att få fram rätt årtal. Det gick väl an med de fotona som var på diabilder, där står ju årtalet med. Värre har det varit med pappersfotona. Vissa album har jag satt årtal på men inte överallt. Men man lär sig av sina misstag - fast idag med digitala foton behöver man bara högerklicka och titta på egenskaper så får man fram alla data.

1 kommentar:

  1. Så fint det blev du är så duktig med dina konstnärshänder.
    Jag ska maila dig lite restaurangtips och bilder från Teneriffa till jobbet så får du väl skicka hem dem jag har inte kvar din hemadress sen vi rensade datorn så den kan du ju maila.
    Kram Syster

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...