onsdag 20 januari 2010

En massa idéer men kommer inte till skott!

Syster min tror att jag är så inne i målandet att det hindrar mig från att skriva här. Tänk så fel hon har! Jag tillbringar tyvärr mer tid framför datorn än i studion men jag tror trots allt att den tiden inte är helt bortkastad. Vill måla ansikten och har nu suttit och lekt lite i Photoshop med en del bilder jag har som ska ligga till grund för alla de där målningarna jag vill ha gjort. Har tankar på att få ihop till en egen utställning men den lär nog dröja med den takten jag har just nu :-(
Och så har jag ju lite svårt att bara börja på nya saker när jag vet att jag har projekt som ska bli färdiga. Har börjat på fyra små tavlor med en liten flicka som leker på stranden men det är bara grunden som är klar än så länge.
Det är bara att ta på sig jacka och kängor och klampa ner till studion men det är alltid något annat jag hittar på som hindrar mig. Men det ska väl vara så, antar jag. Inspirationen och lusten kan väl inte finnas där hela tiden. Det kommer ju en vår och då kanske lusten vaknar igen. Eller så vaknar den i morgon. Under väntan så kan man försöka hitta den hos andra - t.ex i Ali's Studio eller på George Lindmarks hemsida.
Ha det gott. Jag ser fram emot att få borsta undan snön från bilen i morgon bitti :( (skämt)

2 kommentarer:

 1. Har du kollat den här sidan?
  http://www.zoladz.net/index.html
  Man har en låååång väg att gå eller tokspringa om man ska hinna det i detta liv.
  Kram i stormen håll i hatten

  SvaraRadera
 2. Jag trodde att det var foton först! Visst är det vackert men lämnar inte mycket över för fantasin. Fast jag är nog bara avundsjuk eftersom jag inte kan måla så själv.
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...