onsdag 29 augusti 2007

Bra vibrationer.....

När inte inspiration finns att måla så får man pyssla i stället.
En jobbarkompis har precis fått en dotter och några av oss har varit ute och botaniserat bland alla söta babykläder. Det är ju några år sedan man behövde köpa sådana och då hade man oftast inte råd att köpa det man egentligen ville ha. Man står där och gullar över alla dessa plagg och sen yvas man över priset. Tänk att det kostar lika som kläder för vuxna. Fast de ser ju ut som vuxenkläder en del av dem också. Vi fastnade till slut för två olika bodys och ett par långbyxor som matchar båda. Och jag lovade att fixa ett kort. Trodde jag hade ett hemma men tji fick jag. Det var till en kille, så jag fick sätta mig och göra ett. Dålig timpeng egentligen, satt i över en timme och det här är vad jag fick fram. Fast, som sagt, inspirationen är inte med mig för tillfället.

Var i Danmark i förra veckan. Fy vad dyrt det är för oss som bara har svenska 'slotty' att handla för. Priserna är ungefär de samma som här hemma men vad hjälper det när danska kronan nästan står i 1,30. Allt blir ju 30% dyrare!

Nu har jobbet börjat igen och det är full fart. Telefonen går varm och dessutom håller de på att bygga om kommunhuset så det väsnas nåt fruktansvärt. De håller på att bila bort en cementplatta för att förbereda för en hiss och det vet ju alla hur ljud fortplantar sig i betongväggar. Det känns som om man sitter på en stor vibrator. Tror jag - för jag vet inte hur det är att sitta på en vibrator, oavsett storlek!

1 kommentar:

 1. Nej, jag vet hur det är med inspirationens påverkan på slutresultatet men kortet var ju sött tycker jag. Såå D-mark blir så dyrt då kanske man inte far dit då.
  Fast de bilder man sett gör ju att man gärna skulle vilja det ser väldans vackert ut.
  Det där med ljudets fortplantning var vi med om nu på Teneriffa i somras det ekade i hotellets alla trapphus så man kunde inte avgöra om folk stod inne i lgh eller hemma i sin egen lgh och pratade.
  Men vibrationerna kan ju leda till nån spännande upplevelse - kanske -ni kanske börjar jobba övertid allihop med hörselkåpor på.
  Sköt om sig
  Kram syster i norr

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...